TATD Basketbol Acil Ligi Başlıyor..!


 

Değerli Meslektaşlarımız ve Sevgili Basketbolseverler,

Öncelikle şu sıralar devam etmekte olan “Barış Pınarı” harekatı sebebi ile sınır bölgelerimizde görev yapmakta olan kahraman ordumuza, başta Acil Tıp Hekimlerimiz olmak üzere tüm personellerimize ve halkımıza kolaylıklar, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan mehmetçiklerimiz ile vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

 

Geçtiğimiz yıl ülkemize kazandırdığımız ve barındırdığı özellikleri ile tüm tıp branş dernekleri arasında TATD farklılığını açıkça ortaya koyan Basketbol Acil Ligi; daha önceden de duyurduğumuz üzere, 2. sezonunu gelecek hafta açacak.

 

Ülkemizin tıp bilimleri içinde tek resmi basketbol organizasyonu olan TATD BAL’ın, TBF ve Spor B. teşkilatlarından aldığı değerli destekler ile birbirinden keyifli mücadelelere ev sahipliği yapacağını inanmaktayız. Zira, ligimiz bu yıl daha da gelişerek ilk sezonun aksine; Ulusal lig haline gelmek sureti ile, 2′ si İzmir, 1’i Ankara toplam 14 takımın katılacağı ve yaklaşık 9 ay sürecek bir sezonla karşınızda olacak.

 

İkinci sezonumuzda da “Dostluk ve Kardeşlik” ruhunun en üst düzeyde tutulacağından şüphemiz yok. Bu vesile ile sizleri, pek çok üst düzey yönetici ve bürokratın da açılışında olacağı ilk hafta maçlarına davet etmek isteriz.

 

15 Ekim 2019 (Önümüzdeki Salı günü) tarihindeki Program akışımız aşağıdaki gibi olacak olup, maçlarımız Caferağa Spor Kompleksi – Moda/Kadıköy de gerçekleştirilecektir.

 

Sevgi ve Saygılarımızla
TATD YK adına,
Doç. Dr. Serkan Emre Eroğlu

 

Paylaş Paylaş