Internatıonal Congress of Trauma 2021


 

Travmaya yönelik; en son gelismeler, yöntemler, yaklasımlar, deneyimler ve arastırma sonuçlarını paylasmak için önde gelen bilim insanlarını, arastırmacıları uzmanları bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca arastırmacılar, uygulayıcılar ve egitimciler için en son yenilikleri, trendleri, pratikte karsılasılan zorlukları ve çözümleri sunmak ve tartısmak için disiplinler arası bir forum olusturmayı hedeflemektedir.

Son Tıbbi Gelismeler

Katılımcılar, diger pek çok konunun yanı sıra; acil hasta yaklasımı, acil hastalarda perioperatif dönem, yogun bakım ünitesi takibi, travma hastaları için AED ve USG kullanımı, majör travma sonrası komplikasyonlar, travma sonrası rehabilitasyon hakkında derinlemesine bilgi edineceklerdir.

Network Fırsatları

Fikirlerinizi paylasmanız ve kariyerinizi ilerletmek için ihtiyaç duydugunuz bilgileri edinmeniz için bir dizi fırsat sunuyoruz. Oturumlarımız ve sanal kahve molalarımız aracılıgıyla, profesyonel ilgi alanlarınızı paylasan meslektaslarınızla baglantı kurabilir ve seçkin tıp camiasındaki yeni meslektaslarınızla tanısabilirsiniz.

Uluslararası Seçkin Konusmacılar

Uluslararası tıp camiasında kendilerine saygın bir yer edinen konusmacılarımız sunacakları; arastırmaları, deneyimleri ve içgörülerini büyüleyici anekdotlar ve bilgilerle renklendirecekler.

Benzersiz Yayın Olanakları

Konferans katılımcıları için çok çesitli yayın olanakları mevcuttur. Bildiri gönderiminde konu sınırlaması yoktur.

 

PDF Dosyasını Görüntülemek için Tıklayınız.

Paylaş Paylaş