Kutlama – Prof.Dr.Selahattin Kıyan ve Yeni Doçentlerimizi tebrik ederiz.


Değerli Grup Üyeleri,

Atatürk Üniversitesi Acil Tıp A.D. Öğretim Üyelerinden Dr. Zeynep ÇAKIR ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D. Öğretim Üyelerinden Dr. G.Selahattin KIYAN Profesörlük kadrosuna atanmıştır. Sn. Prof. Dr. Zeynep Çakır'ı ve Sayın Prof. Dr. G.Selahattin KIYAN'ı yeni akademik kariyerinden dolayı kutlarız. 

Geçtiğimiz hafta içinde Mersin Ün. Tıp Fak.Acil Tıp A.D Öğretim Üyelerinden Dr. Hüsyein NARCI ve Dr. Ataman KÖSE girdikleri sınavlarda başarılı olarak Acil Tıp Doçenti olmaya hak kazanmışlardır. Sn. Doç. Dr. Hüseyin NARCI ve Sn. Doç. Dr. Ataman KÖSE'yi yeni akademik kariyerlerinden dolayı tebrik ederiz. 

Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başasistanı Dr. Halil DOĞAN girdiği sınavda başarılı olarak Acil Tıp Doçenti olmaya hak kazanmıştır. 

Sn. Doç. Dr. Halil DOĞAN'ı yeni akademik kariyerinden dolayı tebrik ederiz. 

Dicle Ün. Tıp Fak. Acil Tıp A.D. Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Recep DURSUN girdiği sınavda başarılı olarak Acil Tıp Doçenti olmaya hak kazanmıştır. 

Sn.Doç.Dr. Recep DURSUN'u yeni akademik kariyerinden dolayı tebrik ederiz. 

Atatürk Üniversitesi Acil Tıp A.D. Öğretim Üyelerinden Dr. Atıf BAYRAMOĞLU girdiği sınavda başarılı olarak Acil Tıp Doçenti olmaya hak kazanmışdır. 

Sn.Doç.Dr.Atıf BAYRAMOĞLU'nu yeni akademik kariyerinden dolayı tebrik ederiz. 

Tüm Akademisyenlerimizin yeni ünvanlarının kendilerine, ailelerine ve Ülkemize hayırlı olmasını dileriz. 

Türkiye Acil Tıp Derneği 

Yönetim Kurulu 

Paylaş Paylaş