Kaldığımız yerden devam, 10 günde 4 eğitim


Değerli Acil Tıp Camiası 

Türkiye Acil Tıp Derneği Mezuniyet Sonrası Eğitim (MSE) komisyonu eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor. 2015-2016 Akademik yılının ilk eğitimimiz olan İleri Havayolu eğitmini 8-9 Eylül 2015 tarihlerinde İzmir' de 9 Eylül Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D.'da düzenledik. 

Toplam 21 katılımcımızın olduğu kursumuza Doç.Dr.Orhan Çınar,Yrd.Doç.Dr.Başak Bayram, Uzm.Dr.Barış Murat Ayvacı eğitmen oılarak katılmışlardır. 

Eylül ayında 2. eğitimimiz olan Kapnografi kursumuza 10 Eylül tarihinde İzmir' de düzenledik ve toplam  26 katılım olmuştur. 

Kapnografi kurusumuza eğitmen olarak Prof.Dr.Murat Pekdemir ve Doç.Dr.Orhan Çınar olarak katılmıştır. 

16-17 Eylül 2015 tarihlerinde 4.nü düzenlediğimiz İstanbul Ortopedik Aciller eğitmimizi verdik.Harbiye Ramada Otel' de verdiğimiz bu eğitime 32 katılım olmuştur. Eğitmen olarak Prof.Dr.Ersin Aksay,Yrd.Doç.Dr.Başak Bayram, Yrd.Doç. Ömer Salt, Uzm.Dr.Aslı Acarer, Uzm.Dr.Mehmet Yiğit ve Uzm.Dr.Özgür Çevrim katılmışlardır.

18 Eylül 2015 tarihinde ise yine İzmir' de Adli Tıp Kursu düzenledik. Toplam 15 katılımcımızın olduğu bu kursumuza eğitmen olarak Prof.Dr. Akça Toprak Ergönen Prof.Dr. Nadir Arıcan, Doç.Dr.İsmail Özgür Can, Doç.Dr.Cem Ertan, Uzm.Dr.Pınar Hanife Kara, Dr.Burçin Gürbeden, Dr.Devrim Sertaç Özkan katılmıştır. 

Eğitimlerimize katılan tüm kursiyerlerimize ilgilerinden, eğitmenlerimize gösterdikleri büyük fedakarlıkdan dolayı teşekkür ederiz 

Türkiye Acil Tıp Derneği 

Yönetim Kurulu 

Paylaş Paylaş